Fotograf

Få taget nogle fantastiske billeder af festen. Det man får for den (alt for) billige pris af 3000 kr., er festbilleder der er taget af festens DJ, mens han spiller og kan se sit snit til at afbillede festens aller inderste og der hvor festen er bedst. Oftest er der ikke en fotograf til festen eller også går vedkommende hjem når man går til bords, eller måske lige når dansegulvet starter. Vi har valgt at lave dette produkt, da vi har udstyr og kompetencen til at tage flotte festlige billeder, men bestemt også fordi der sjældent er nogle gode billeder fra festdelen af en uforglemmelig aften. Det man får er typisk  200-300 efterbehandlede billeder (udvalgt af +3000 billeder).

Det tager ca. 10 timer at udvælge efterbehandle og der er udstyr for +200.000,- så det er ikke nogen hemmelighed at det ikke er en fantastisk forretning. Dog er produktet så populært og er god reklame, så derfor holdes prisen på ca. 20% af tilsvarende produkt.

 Se udvalg af flere billeder på www.facebook.com/festgaranti eller se galleriet her på siden (trænger til en opdatering, men kommer snart).