Event

Event-delen af hvad vi foretager os foregår på hverdage i tidsrummet 08:00 til 20:00 for erhverslivet til billigere priser, men naturligvis uden at gå på kompromis med kvalitet, professionalisme og hvad vi ellers står for.

Det kan være nærmest hvad som helst, og vi ELSKER en god udfordring! Her er et par eksempler på hvad vi har lavet: Åben hus hos bilforhandlere, jubilæum i butikker, musik på restauranter, open by night i tøjbutikker, åbning af ny forretninger, happening i frokost-kantiner osv. Så uanset om opgaven går ud på at skabe blikfang, forkæle kunder og ansatte eller noget helt andet, er vi dem der forstår det store billede. Skal væggene lyses op i firmafarven, skal musikken afspejle et tema, skal DJ’en optræde i firmaets tøj, skal der være musik i alle kædens 30 butikker på samme dag, skal der være lyd i 10 forskellige lokaler eller laves ordenlig lyd fordelt på 20.000 m2 med mange højtalere..? Vi har et par flasker rødvin på hylden klar til dem der har en udfordring vi ikke kan løse, men de bliver nok til en årgangsvin inden det lykkedes, men vi opfordrer jer til bejle til dem.

Det er svært at give priser på events over hjemmesiden, men et simpelt setup med Dj + Pult + 2 højtalere og musik: 4000,- for første time og så 300,- pr efterfølgende timer (stadig forudsat at det er i timerne 08:00 – 20:00 på hverdage).

åbning