F.A.Q.

Hvad betyder F.A.Q.?

Det betyder “Frequently Asked Questions” som løst er oversat til “Ofte stillede spørgsmål” 🙂

Hvorfor have DJ på til under middagen?

Fordi der bliver ingen lange og underlige pauser i forhold til taler og indslag. Heller ingen lange pauser mellem numrerne. Kort sagt så glider det hele bare. Der er også mulighed for at spille instrumental versioner af festsange, hvis farmor har gjort sig umage til “lille sommerfugl” eller en af de 800 andre festsange vi har på lager. Desuden tilbyder vi en yderst favorabel pris i forhold til de mange timer, da vi også mener det er meget vigtigt i forhold til opbygningen af festen.

Hvorfor skal vi vælge FestGarati.dk når vores nabo er næsten gratis og nu engang har været dj for 15 år siden og hans søn engang har gået på DJ-kursus og er ved at gro sig et fint lille overskæg.

Fordi man ikke kan lave en fest om og vi er kort og godt de bedste til opgaven. Navnet FestGarati forpligter og vi har øvet og forberedt os på din fest +3000 gange før. Fest er vores liv og profession og der er ikke plads til fejlskud i bøssen. Det er også noget der er med i prisen, du ikke kan vælge fra eller købe dig til i samme kvalitet andre steder.

Hvad gør vi hvis vi har en helt urimelig og uløselig forespørgsel?

Så løser vi den! (Vi har to flasker rødvin til dem der har en forespørgsel vi ikke kan klare).

Hvad for en slags fester kan I spille til?

Nærmest alle. Spidskompetancen er voksenfest (blanding af 25-60 årige), men der er i virkeligheden ikke noget der ikke kan lade sig gøre, og hvis der er noget der kræver en ekstra mil for at festen bliver en succes, ser vi det som en ære at være forberedte. Vi brugte bl.a. 20 timer på at lytte egyptisk musik med kunden, for at udvikle forståelsen til et Egyptisk bryllup.
Det er også blevet til et utal af skolefester, gymnasiefester, fredagscaféer, fødselsdage fra 18 til 90 år og ikke mindst hundredevis af firmafester, events og happenings. Derudover er vi rigtige seje til tema-fester. Vi har gennemtestet koncept, musik (og lys) til hawaii-fest, swing-fest, gangster-fest og 90’er-fest, men er klar på en udfordring, hvis i har en idé.

Hvordan ved vi at jeres lysshow passer til lokalet?

Vores normale setup inkluderer +20 lamper og lyseffekter der er specielt sammensat og programmeret i forhold til hinanden og er skalerbare i forhold til om det er et stort eller lille lokale. Der er altid tænkt på en 360 graders spredning af lyset, så hele lokalet er omfattet af den festlige stemning. Der er naturligvis en koncentrering af bevægeligt lys på dansegulvet, der indbyder til dans, men uden at miste forståelsen for en smagfuld ambiance i lokalet. Desuden kan lyset blandes i det fulde RGB spektre, så vi har 16.777.216 farver at vælge imellem, så det altid kommer til at passe til lokalet, borddekorationer eller et tema. Advarsel: Direktøren for det hele, kommer fra 20 år i den grafiske branche, så vi er ret nørdede med det her. Det betyder bare at tingene kommer til at gå op i en højere enhed, uden man lige tænker over hvorfor (med mindre man er bridezilla og har specialdesignet invitationer og farvet brudepigerne kjole præcis i forhold til farven på en speciel importeret orkide som også er borddekoration – Se ved man godt at det er grunden til farve-synergi-utopia).

faq