Fest

Vi har brugt +30 år og over 3000 jobs på at blive god til lige præcis én ting; FEST! Det skal du have lov til at nyde godt af når gæsterne ankommer og vi kun har nogle få timer sammen til at skabe minder for livet.

fest1“Fest” kan være mange ting. Faktisk går vi ikke så meget op i hvorfor der er fest. Vi holder vores fokus på at det skal blive en uforglemmelig en af slagsen! Uanset om det er fødselsdag, firmafest, julefrokost, sommerfest, tema-fest, elevfest, halbal, gymnasiefest, byfest, skolefest, konfirmation osv. osv. Vores ekspertise er klart den intime voksenfest med 30-100 gæster, men der er ikke noget vi ikke kan klare. Vi har spillet til fester med 15 gæster og vi har spillet til fester med 8.000 gæster.

Det to vigtigste ting i vores liv er at matche det rigtige musik til gæsterne og så skal lyden være i orden. Dvs. højt kompakt festligt niveau dansegulvet der opfordrer til uhæmmet dans, men så man stadig kan snakke med hinanden rundt omkring ved bordene. Vi fejler aldrig disse to punkter – Det er hvad vi kalder FestGaranti.

fest2Nikolaj Egebak Stadsvold er manden i som udgangspunkt får ud til jeres fest, og det bliver i ikke så lidt sikre hænder. Han har i en alder af 41, spillet i en menneskealder, vundet Danish DeejJay battle og nomineret til årets mainstream DJ ved Danish DeeJay Awards. Spillet landet tyndt til ALVERDENS fester og ikke mindst på natklubber. De sidste 18 år primært i det Aarhusianske natteliv, men også i Spanien, Tyskland, Ibiza og Egypten, så festen er helt med på beatet, men med respekt for det der har været rødderne i en 30 årig karriere. KOMPROMISLØS FEST.

Læs også en uddybende anmeldese fra Annemette Voss ved at KLIKKE HER 

Fest