Velkommen til FestGaranti.dk – I toppen af siden finder du menuen med forhåbentlig alt hvad du har brug for. Kort fortalt så beskæftiger vi os med kompromisløs fest og et perfekt musikalsk match, uanset hvor og hvornår. Halve løsninger er ikke en mulighed! Siden du er landet her, har du sikkert brug for en ud af tre ting:

Musik til dit bryllup: Vi har spillet flere hundrede af slagsen og vi er skrappe til det!

Musik til din fest: Det kan være nærmest ALT og vi har prøvet det meste. Det kan være fødselsdag, firmafest julefrokost, sommerfest, tema-fest, elevfest, halbal, gymnasiefest, byfest, skolefest, konfirmation osv. osv. Vores ekspertise er klart den intime voksenfest, men der er ikke noget vi ikke kan klare.

Musik til dit firmaevent i dagstimerne på hverdage: Det foregår grundet tidspunktet til langt billigere priser, men helt uden at gå på kompromis med den kvalitet vi står for. Eksempler på hvilke events vi laver: Åben hus hos bilforhandler, åbning af tøjbutik, produktlancering/præsentation, happening i frokostpausen hos firma for medarbejdere eller bare for at trække flere kunder ind i butikken. Vi er med på det hele.

Hvis du har en forespørgsel der ikke går inder under de tre ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os nemlig til at høre fra dig!

vinyl